relnichten in londen

Volgens Familywatch International zijn de rellen in Londen veroorzaakt door ‘gay rights’. Tradities staan onder druk, families vallen uit elkaar, afijn, dat verhaal.
Het is verleidelijk, en tamelijk overbodig, om uit te leggen waarom deze diagnose niet klopt. Immers, ook in landen zonder gay rights komen rellen voor.
Maar ik geef er de voorkeur aan om vandaag de oeverloze invloed van homo’s te vieren. Tien jaar terug schoof president Mugabe de schuld voor de droogte in zijn land in de schoenen van homo’s. Sodom en Gomorra: blame the gays. Zoveel voorbeelden van de homo als Kop van Jut. Prijsschieten, altijd raak.
Weten we ook waar het begrip relnicht vandaan komt.

One thought on “relnichten in londen”

  1. Dat is zo gemakkelijk allemaal. Een slachtoffer te zoeken voor wat er in een systeem niet klopt. Dat gebeurt toch voordurend. Bijvoorbeeld in onze cultuur gebeurt het meer als we denken dat één persoon in de familie de symtomen draagt van een ziek familie syseem of werksysteem en die stoppen we dan maar in de psychiatrie of elders bijvoorbeeld de straatkinderen in weet ik veel waar die van hekserij beschuldigd worden… Maar ja, ik ga ervan uit dat die degenen die mijn mening zouden moeten lezen, die niet lezen. P.S. en toch heb ik plezier in het leven 🙂

Comments are closed.